We're the Wedding Photographer Photography


My name: super Hairie
My Fotopage: http://hairiestylo.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
rudy Azwan Sairan
Latest entry:kesian blog ni lama tak update
kesian blog ni lama tak update Kesian gak tengok fotopages saya ni, takde apa-apa pembaharuan selepas saya berpindah ke blog http://rudyazwan.com/blog . Apa boleh buat, 1 blog je cukup lah untuk update gambar-gambar perkahwinan kot kan. Ops, sebelum terlupa, gambar kat atas tu rumah baru saya, gambar tu masa pertama kali dapat kunci, kesian rumah tu kosong je lagi..Nanti saya upload gambar yang dah siap renovate. Alhamdulillah dan syukur kepada Allah s.w.t sebab bagi rezeki kat saya da... View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
mohdfuad topa
Latest entry:Final entry, Peralihan & Penutupan
Dimulakan dengan bismillah disudahi dengan alhamdulillah.... Alhamdilillah dengan ini secara rasminya fotopages saya ini saya tutup. Tapi saya tak akan delete akaun sbb bnyak kenangan dengan fotopages ini.. dan banyak clien semasa saya bersama myphotographer ada dalam fotopages ini. Penutupan ini adalah kerana saya tidak mahu menyokong product ISRAIL, kalau anda nak tahu fotopages ini adalah dari israil.. so selepas saya tahu terus ingin memboikot fotopages ini. Dan dengan ini juga berakhirlah kh... View this Fotopage entry
nizam Fotos
Latest entry:Ni gambar saya yang terbaru...
Amacam Cun tak?? LOL LOL LOL View this Fotopage entry
faizul pictures
Latest entry:Percutian exclusive
Pembuka cuti sekolah..... inilah dia percutian exclusive yg pertama pada cuti sekolah tahun ini... cuti2 lain akan menyusur selepas ini... pasti kan jari dan mata anda sentiasa didepan komputer :P menyaksikan percutian yg hebat.... pada tahun ini..... ini gambar bilik Marriot..... kalau berhajat boleh lah dtg menginap kat sini. Harga permulaan bermula RM3++ utk hari biasa... hjg minggu RM6++. Jadi kami pun pilih lah Hjg minggu. bantal dan comforter dia bukan dr kekabu yeee.... semua nye feather....... View this Fotopage entry
Abang Mat
Latest entry:Selamat Bertunang Mak Long
View this Fotopage entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Abang Ariff
Latest entry:My Forth Experiance - Airul & Anis
Ariff Ashraff Pictures 2009 | http://www.aapictures.co.cc/ | http://potraitkasturi.blogspot.com/ All images on this site are under the ownership & copyright of Ariff Ashraff Pictures 2009.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2009. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016