We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Sep-2008 13:06 Email | Share | | Bookmark
who shot my pics....?????

untuk pre-hneymoon photoshoot kami berdua nie kami dengan bangganyer telah hire sorg daripada geng bigpictures bersama kamera n timernyer sekalik..maklumlah....agak sukar untuk mendapatkan bigpictures punyer photographer kalau main serbu last2 minutes nie..manalah nk dptkan...so nasib baikla ade sorg big nie yg sanggup 24 jam bersama kami untuk shoot our pre-hneymoon nie...thanx yer.....timer kasih ler sgt2 mamat nie...kalau korg nak kan servis dia nie utk hneymoon u all..nie aku bg detail dia

bighairie
012-6878290
hneymoon shooter

price dlm RM500 +++

call dia nie...gmbr kitaorg kat bwah nie dialah yg shootkan....











find ur hneymoon shooter?


bighairie
012.6878290
www.the-big-pictures.com




Sunday, 31-Aug-2008 11:07 Email | Share | | Bookmark
Rose n A'a-NIkah nyer mereka...

a week after my reception....dh kena kejer balik...job is job..x sampai 2 minggu gntung kamera dh g amik gmbr klien dahh...btw,kita kenala kasik the best service pada klien kite nie walaupun sdg bercuti kan....let's take a look...mesti si rose nie hari2 ushar aku punyer fp nk tgok gmbr dia..hehehe











assisted by my bro
abgjoe (?)

Best regards,
BigHairie
012.6878290
xde jawatan lagik (tgu boss kasik LOA)..biler nie boss...huhu

Coming up next....
my pre hneymoon picts..




Thursday, 28-Aug-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
Gambar masa tandang lah pulak....


album client dah 80% progress then leh curik2 mase upload gmbr kawin sikit2 nie...



a day after sanding..kita bertandang lah pulak.....just showing some...(wey rodee,bila nk upload gmbr2 aku daaa)....thnx pada myparent,all families me n mywife..jiran2,rukun tetangga,ketua kampung,ketua kelas,ketua makan minum dan semua yg terlibat n tak luper pada kawan2 yg hadir..timer kasih sumer....pada yg bg hadiah..sgtla berterima kasih...thnx2 very much!...

Gmbr2 nie dipetik dari bigsteve mantoto+bigzammos thermos yg sedikit terlalai dari mngkap gmbr aku seketika...cet!...














udah2...aku sambung buat kerja semula....nnti aku upload gmbr pre-hneymoon lak...wait aa...

regards,
bighairie
012.6878290
biginquiries@the-big-pictures.com





Monday, 25-Aug-2008 16:26 Email | Share | | Bookmark
edisi sanding teluk intan....


in preparation.......





masa wedding arituh,sempat jugak aku pgang kamera jap...haha...dptler 1 shoot...lepas geram..amik gmbr cincin sendirik...



kali nie keje dh siap sikit leh upload gmbr2 mase majlis bertandang dekat teluk intan..

fotografer:
bigsteve + rudyazwan

assoc fotografer::
fendi+abgjoe+kamil

dtg lambat sekali:
bigoto

Sneak previu.....
sikit2 ajer..nnti fotografer2 aku nie xde bahan lak nk masuk dlm fp dowg..biarler dowang nie masukkkan dulu..nnti aku kidnap haahaha...













regards
bighairie
012.6878.290

p/s rudy n steve:upload yg cun2 gmbr2 aku tau..ahaks

after 2 weeks holiday..........back to work.....






update soon...gmbr mase majlis bertandang lak..


Sunday, 24-Aug-2008 10:55 Email | Share | | Bookmark
mysolemnization 160808



prewedding shots by bigsteve...nk buat kad punyer pasal nie....



.......................................................................................................................................................
Alhamdulillah...akhirmya....segalanya berjalan lancar......thanx pada family+sedara mara+kawan2 semua yg hadir n yg xdpt hadir kemajlis yg sederhana nie...terima kasih pada kawan2 bigpictures yg mmberi sokongan...thanx2 semua....bigboss oto yg hadir pada saat2 akhir...thnx for coming ya....ada jugak wakil selain manfrotto...

thanx pada fotografer n videografer aku yg bertungkus lumus mmberikan yg terbaik pada kami berdua...me n sara wish u a lots of thanx...

Photographers:
BigSteve
RudyAzwan (coming soon BigRodee)..hahahah
BigZamm

Assoc photographers:
Kamil+Fendi+AbgJoe+AbgMat and other amatures photographer

Videographer
Herman+ujang

Thanx a lots

Ayah+Mak+Adik beradik me and sara sumer..jasa kalian yg tak terhingga takkan kami lupakan....













Aku paparkan sikit gmbr2 nikah nie dari bigsteve n rudy and assist by mybro ahmad kamil...(very talented)...leh jadik jr kot nanti...haha...

xleh nk publish byk sgt..nnti OP marah lak...

Gmbr masa sanding+tandang+honeymoon akan menyusul kemudian..insyaAllah..

Thanx a lot

Regards
BigHairie
012.6878.290
biginquires@the-big-pictures.com
www.the-big-pictures.com




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net