We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
Rozy and Azuwad Wedding's day...



Congrats to both of them...btw Rozy,Album n design bigAdry akan buat dgn hebatnyer....
















BigHairie
012.6878290
ym:hrdept_mtts@yahoo.com



The Big Pictures
© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008




Tuesday, 14-Oct-2008 05:47 Email | Share | | Bookmark
Azmi and Ayu Taman Tun
















gambar2 yg lain akan dimasukkan kedalam library BigPictures yg akan donlinekan secara bebas tidak lama lagik..oleh kerana kompilasi sedang dilakukan dengan erat sekali pada mase kini...

BigHairie
012.6878290
ym:hrdept_mtts@yahoo.com

The Big Pictures
No 23 A, Jalan Pinang E, 18/E,
Seksyen 18, 40000, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan
(Nearby Kompleks Ole-Ole and MydinMall S18)


© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008


Sunday, 12-Oct-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
Ayu + Azmi Taman Tun



BigHairie
012.6878290
ym:hrdept_mtts@yahoo.com

The Big Pictures
No 23 A, Jalan Pinang E, 18/E,
Seksyen 18, 40000, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan
(Nearby Kompleks Ole-Ole and MydinMall S18)


© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All rights reserved 2008.



Wednesday, 8-Oct-2008 02:50 Email | Share | | Bookmark
Commercial Shot lagik...



Mase kecik2 dulu aku bercita2 nk jadik bomba,pastuh nk jadik askar pulak pasal aku minat tgok citer darah satria,prebet lapok pastuh drama bersiri Harimau rimba..best lak aku tgok jadik askar nie..pastuh aku tukar lagik..aku nk jadik doktor lak..pasalnyer aku pernah masuk wad 2 minggu..aku tgok doktor nie pun best gak...sumer org hormat...masa aku masuk sekolah menengah lak,aku minat nk jadik arkitek..tp malangnyer,sekolah aku mase tuh tak offer kelas lukisan lak..kecewa lagik aku..then aku pun xtau ler nk jadik aper...tp masih menaruh harapan kalau2 leh jadik arkitek lagik...lepas kua2 result SPM...aku punyer result akaun lagik bagus lak daripada fizik..maka aku pun xkisahler..jadik akauntan pun xpela...cikgu aku ckp..jadik akauntan x termasalah dgn masalah ekonomi..ekonomi menaik pun dia ada kerja..ekonomi merudum pun dia still ada kerja jugakla...so aku pun tawakkal jela..hantam sajala...at the same time aku pun cuber2 gakla amik engineering course...best gak jadik engineer nie..xdpt arkitek pun civil engineer pun jadikler...asalkan ade bermain2 dengan building+structure aper sumer..pasal hakikatnyer aku mmg suker bermain dgn sumthing yg aku nmpak jelas hasilnyer...aku xsuker buat benda yg aku xbper nmpak jelas dpn mate..kalau aku buat longkang..aku nmpak...itu longkang..kalu aku tgkpa gmbr..aku nmpak pekebenda yg aku tgkp...result oriented lah katakan..pasal aku dari kecik aku diasuh dengan mathematics..cikgu aku mase tuh...ayah aku sendiri ler...dia mmg power math..thanx my dad...





...................................................................................................................................................
Version:Vertical Snapshoot (asik landscape ajer kan..)














rgds
BigHairie
www.the-big-pictures.com
shah alam
012.6878290



Monday, 6-Oct-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
Meriahnyer Rayer tahun nie wey.....

Tahun nie rayer agak best pasal sumer ahli jemaah ada..tambah dgn 2 ahli baru...mywife Sara ngn anak sedara yg namenyer Arissa Aisya...
Happening...Baju xde thema..ijau+pink+maroon+ungu+kuning pon ader...

version:Besday my brother bungsu+mybrother in-law-malam rayer kedua













..............................................................................................................................................
version:BBQ malam rayer kedua










...................................................................................................................................................
Version:Umah Mentua








.........................................................................................................................................
Version:Umah Sendiri-Rayer pertama n keempat








.................................................................................................................................


rgds
"Selamat Hari Rayer+Maaf Zahir Batin"
BigHairie+BigSara

TheBigPictures.com
012-6878.290





[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net