We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 08:26 Email | Share | | Bookmark
Apis+Cella Bangi....

Aku upload sikit dulula..yg lain2 x sempat nk soreh lagi nie....kali nie aku punyer duty agak mencabar pasal pengantin pompuan yg bernama cella nie ramai benor kawannyer...sempat aku shoot 3 kali dah hilang...mcm coklat..baru aku aim,dah hilang balik...last2 sekali..so,ape aku buat..aku main 55-200...aku tggu ajer saat2 best...aku tembak ajer..tgok compo cantik,bground clear...main angle sikit...kelepek aku kasik...kalau aku x buat cmtuh mmg x cukup gmbr untuk album tuh nanti..nanti aku jugak kena marah ngn client..huhu...

kali nie sengaja aku kasik EV tinggi sikit pasal aku nk gelarkan event nie cool wedding or white wedding....(suka2 aku ajer)





nanti aku upload lagik...byk lagik..tunggu ya...

regards,

hairie amine
012-6878290
www.hairiestyles.com
hairiestyles@yahoo.com




Saturday, 29-Mar-2008 18:11 Email | Share | | Bookmark
Wedding Farhan+Shuhada

ini kenduri manyak syok makan itu ayam golek..feel betul!....tp sib baik Si Farhan+Shuhada tuh nk potong kek,kalu tak mau aku tmbah lagi nasik..tp ini 1st time aku tgok kenduri yang paling mewah makanannyer...macam2 ada..seyes best

to farhan+shuhada..aku n steve kempunan nk makan sup...huhu....














Congrat the Ghotic Couple.....HAHAHAH!
Farhan+Shuda
aku n steve wish u all the best!..



regards,

FIND E-O Wedding?Need Us?

hairieamine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com



Saturday, 22-Mar-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
Mohayuddin+Syukriah Putrajaya

Cause of the rain....m playing with lighting.....with no flash fired.....

Shutter Speed:1/60
EV:1.7
ISO:400
Aperture:3.5


Cadang nak buat Outdoor...tapi hujan kan....main dalam dewan ajerla...










On Duty:Hairie&Steve



regards,

hairie amine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com


Sunday, 16-Mar-2008 17:51 Email | Share | | Bookmark
Reception Tamyiz&Huda

Congrats Tamyiz & Huda......Here,Take a look....Cheers....














regards,

hairie heinze amine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com

On duty : Hairie & Steve



Tuesday, 11-Mar-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
Utusan raja sehari



regards,

hairie heinze amine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com
RAFFELS (COMING SOON)


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net