We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Apr-2008 13:57 Email | Share | | Bookmark
Bulan APRIL.....huhu

Inilah kerja kebanyakan wedding fotografer pada bulan April...xtau nk buat aper...so aku telah membuat keputusan untuk megadakan transformasi keatas gmbr2 aku ini...

HDR...HDR...HDR...HDR

original shoot

HDR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
original shoot

HDR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
original shoot

HDR



HAIRIE AMINE
ym:hrdept_mtts@yahoo.com


Wednesday, 16-Apr-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
Work hard!....

Pg nie aku ronda site nk check progress..so sesambil tuh aku candid ler sesikit gmbr workers nie...

Teringat aku satu kisah mase aku dekat projek wesport dulu..ade sorg Wak nie,dia kalau nk punch card mesti last sekali,pasal mase tuh company aku tuh kena punch card dengan thumbprint sekali..then aku tanyer lah dia..pesal wak kalu mau punch mesti last sekali..jawab dia "kalu sayak punch nombor 1,nanti suma org sudah lambat masuk kerja"..aku tanye dia kenapa...dia pun tunjuk jari dia kat aku..oooowwwwhh..patutla,jari dia ruas pun dh tak adak....licin terus...hari2 kerja berat..sampai ruas jari pun dah x ada...









regards,

hairie amine
012-6878290
www.hairiestyles.com
hairiestyles@yahoo.com

UPDATE from recent schedule posted...:
Jobs closed this week...Alhamdulillah..


28.06.08-Masita
29.06.08-Masita
23.08.08-Rosmizah
22.11.08-Rosmizah
22.11.08-Rosmizah Sis



Friday, 11-Apr-2008 01:56 Email | Share | | Bookmark
Battle just began...............

Esok..aku and da gang akan g bertarung.......terjebak..terjebak....menembak pun iyer...mengeshoot pun yer jugak.....



fuh...letih betul rasenyer jadik shooter n sniper dlm 1 mase..dahler aku xbper fit..dh lamer x sport..demam uratla aku hari nie...shoot pun xbper tenang..tercungap2...




















regards,

SGT.hairie amine 22028
012.68.78.29.0
www.hairiestyles.com
hairiestyles@yahoo.com




Wednesday, 9-Apr-2008 05:52 Email | Share | | Bookmark
Progress as of 08.04.08

dh lame aku x masukkan gmbr projek aku nie dlm fp..mcm biase rutin amik gmbr progress....inilah dianyer...dari sinilah kisah aku jadik fotografer....akan ku kenang tempat nie sampai bila2...

STATUS
Planned:65%
Actual:63
Variance:-2%



aku and d gang akan make sure next week punyer reporting 0% delay...












regards,

hairie amine
012-6878290
www.hairiestyles.com
hairiestyles@yahoo.com



Wednesday, 2-Apr-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
Nikahnyer Apis&Cella

Alhamdulillah..selamat berlangsung.....diorg nie first client aku sejak jadik fotografer kawin nie..aku amik gambar dowg nie mase tunang lagi last year...sekali lagik aku diberi peluang utk amik gmbr nikah+sanding dowg lak..so just take a look...












Cheers!

April
06.04.08-Model Shoot
12.04.08-Paintball Shoot

May
03.05.08-Ida Nikah
04.05.08-Ida Sanding
10.05.08-Shareena
18.05.08-Bro Lutfi
19.05.08-TBC
24.05.08-Farhan
24.05.08-Rosmariana
25.05.08-Rosmariana
25.05.08-Ct Haidayah
31.05.08-Lina
31.05.08-Miza

June
01.06.08-Miza
01.06.08-Ridzwan
07.06.08-Yol
08.06.08-HusbenLina
28.06,08-TBC
29.06.08-TBC

July
13.07.08-Rina
19.07.08-Whye (TBC)
20.07.08-Whye (TBC)
25.07.08-Fairuz
26.07.08-Fairuz
27.07.08-Fairuz

August
01.08.08-TBC
02.08.08-TBC
16.08.08-Mariam
17.08.08-Mariam
20.08.08-TBC
23.08.08-Mariam


Walaupun tarikh tuh telah dibooking.Tapi kita masih OPEN for booking juge.Sekutu2 hairiestyles ada lagi 3-4 orang lagi.Tapi bergantung pada kekosongan mereka juga.

Teruja?Minat?Seronot?Terkujat?Terharu?

regards,

hairie amine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com







[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net