We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Juz One Hour...Too Short...

Ahad Lepas,aku ade gathering dgn geng2 sekolah dulu,tp disebabkan jadual yang agak ketat lately,dan memandangkan bulan 4 nie ajer mase untuk aku untuk menyetelkan perkara-perkara tertentu mengenai diri aku sendiri,so 99% aku xdpt joinlah gathering sejak hampir 11 tahun kitaorg abis sekolah dulu nih...hurm,keciwa gak mulanyer...tp,tiba2 keadaan jadik sebaliknyer..aku pun x jadik balik kg..then,aku sempat larik dari s.alam ke PD....Ilham resort tuh sekejap....aku cumer dpt 1 jam ajer untuk cerita yang berusia 11 tahun...manalah nk sempatkan...so,sesambil sembang dan mase yang cukup terhad tuh aku pun sempat ambil sikit gmbr utk tatapan kawan2 semua...so sorry..juz 1 hour...very2 the short....kalau la mase mengizinkan,mesti aku dah dpt join korng dari ari sabtuh lagi......hurm....btw..anak2 korg sumer comel2 and handal..mcm peel....


















p/s...mintak mahap ler mr apis+mr abeh....kalau aku tidor sane mesti byk gmbr korg aku tgkpkan....bila aku smpai ajer korg dah sibuk nak balik dah....



HAIRIEAMINE
012.6878.290


Saturday, 26-Apr-2008 16:25 Email | Share | | Bookmark
Entry weekend-"summer time for photographer"

Ape nk buek bulan April...Ajak Steve Mark-O-Man jalan2,,,tgkp gmbr kat tasik.....hurm...Minggu depan startla keje weekend semula...yehaaaa......!!!


HDR+Darkroom+CS3...hurm entahler....








..................................................................................................................................
regards,

hairie amine
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com



Wednesday, 23-Apr-2008 14:45 Email | Share | | Bookmark
Colours of "Rembrandt"-Van Gogh

These pictures was taken during my biz trip to Amstel River quite sometimes ago..I thought the color was attractive,so i decided to play with him...haha...













....................................................................................................................................................
editing tools:
photostudio darkroom (the most i like it)

.........................................................................................................

UPDATE:Schedule for 2008 as of today...Alhamdulillah
April
23.04.08-Exco perumahan & Pengurusan Bangunan Selangor
24.04.08-Exco Kesihatan Selangor
26.04.08-Ilham Resort PD
27.04.09-Ilham REsort PD

May
03.05.08-Ida Nikah
04.05.08-Ida Sanding
10.05.08-Shareena
18.05.08-Bro Lutfi
19.05.08-TBC
24.05.08-Farhan
24.05.08-Rosmariana
25.05.08-Rosmariana
25.05.08-Ct Haidayah
31.05.08-Lina
31.05.08-Miza

June
01.06.08-Miza
01.06.08-Ridzwan
07.06.08-Yol
08.06.08-HusbenLina
21.06.08-TBC
28.06.08-Masita
29.06.08-Masita

July
13.07.08-Rina
19.07.08-Whye (TBC)
20.07.08-Whye (TBC)
25.07.08-Fairuz
26.07.08-Fairuz
27.07.08-Fairuz

August
01.08.08-TBC
02.08.08-TBC
16.08.08-Mariam
17.08.08-Mariam
20.08.08-TBC
23.08.08-Mariam
23.08.08-Rosmizah

November
22.11.08-Rosmizah
22.11.08-Rosmizah Sis
30.11.08-TBC


....................................................................................................................

"Walaupun tarikh yang anda nak tuh dah kena book..jgn risau...sekutu2 saya ada lagik dlm list...INsyaAllah...ada rezeki tuh...."


Regards,

Hairie Amine
email:hairiestyles@yahoo.com
012.6878290



Monday, 21-Apr-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
a day in Queen of the Adriatic

all these photos was taken when i was at latitude 45°26′N 12°19′E postcode 30100 Veneto.archipelago.....



















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



regards,

hairie amine Cappucino
012-687-8290
www.hairiestyles.com
Hairiestyles@yahoo.com
Ym:hrdept_mtts@yahoo.com





Friday, 18-Apr-2008 16:04 Email | Share | | Bookmark
Water Rafting 2nd edition

Dok belek file2 lame...terjumpe gmbr2 mase aku g sungai loh ulu dungun terengganu nie...rase mcm nk pegi lagi sekali abg rosli..nk berentap...hahah!










Yehaaaaa!........

------------------------------------------------------------------------------------------------------
COMING UP NEXT....

Shoot at

1. Rumah Anak Yatim Darul Izzah
2. Rumah Amal Baitul Fitrah
3. Rumah Kebajikan Karunai Illam
4. Rumah Sayangan

[b]Charity Book Drive For Komuniti Bestari OPUS Group BHD
.(a member of UEM Group)[/b]


HAIRIEAMINE
ym:hrdept_mtts@yahoo.com
012.687.829.0



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net