We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-May-2008 14:39 Email | Share | | Bookmark
Outingsteen Rerama BUtetfley...

Lokasi:taman reramer.KL
Ahli:yol+zaitie+balak+steve+adry+meego+zam+me...
















....................................................................................................................................................




HAIRIEAMINE
012.6878.290
www.hairiestyles.com


Friday, 16-May-2008 19:01 Email | Share | | Bookmark
Shaz+Nurul...

thanx to boy+shas+yol+pengantin coz give aku n steve tempat utk menghabiskan mase dgn kerja yg lebih berfaedah...











.................................................................................................................................................

MY websiTe afterMath!!!!

it's quite simple..but i think its ok kot.....jemputlah jengok....



www.hairiestyles.com

....................................................................................................................................................

COming UP Next.....



see ya...


Saturday, 10-May-2008 14:57 Email | Share | | Bookmark
Redza+Rena

Minggu ni aku+steve g ke rombau ada assignment wedding..hurm agak challenging..malas nk citer..huaha..btw,congrats to both of you....dgn menjalankan misi mcm biase..steve yg selsema pada mase tuh and aku terkena lak sakit kepala sikit tp misi akan ttp diteruskan...redza+reena ni agak pemalu sikit...tertutama si abg redza nie..jgnla malu2 bro..hari nie ajer nk jadik giler sikit..senyum ah byk sikit...

Pengumuman ntuk semua..pada hari kejadian ini..telah berlaku 1 insiden hebat dimana steve telah duduk di atas telur...prekkkkk!.....ketika dia sedang khayal menangkap gmbr..itulah balasannya kerana gelakkan aku..haha..pdan muke ekau steve colinmannn.... ....padan muke steve...horey!


.............................................................................................................................................
















..................................................................................................................................................

Seperti biase.....
"pengantin malas nk lompat...meh aku and steve yang lompat......".


HAIRIEAMINE and STEVE CoLINMAN
"A wedding Discovery"
RAFFLES PHILOSOPHY
Kuala Lumpur
012.6878.290

www.hairiestyles.com
ym:hrdept_mtts@yahoo.com
email:hairiestyles@yahoo.com
Wedding flickr:http://www.flickr.com/photos/hairiestyleswedding/



Sunday, 4-May-2008 10:55 Email | Share | | Bookmark
Shah+Ida...Seremban

WEDDING SEASON comes again!......Yehaaaaa!.....

After a month break..feeling so long...huhu...
Started with Louving Couple Shah+Ida....

1st day-Check in Hotel Seri Malaysia,hurm..igatkan best..tapi x bper best rupernyer..haha..xpela,no problem...it's ok..thanx ida...pastuh nk g carik rumah pengantin..huh mencabar gakla..xbper terer seremban nie..hurm...najlis start lepas asar,shoot n shoot..quite sporting couple..walau pun a little bit shy pada mulanyer..enjin belum panas..its ok..aku n steve main candid dari jauh jerlah..then lama2 dah ok..xmalu dahh..bagus shah+ida...then mlm tuh aku n steve g layan man tomyam smbil tgok jangan pandang belakang sampai steve jadik seram..pasal ini 1st time dia tgok citer tuh...sampailah kul 1..pastuh terus ke dewan perbandaran tgok persiapan dewan untuk keesokannyer..igatkan nk tunjuk gmbr nikah kitaorg shoot tadi pada pengantin..tapi x pengantin bz sgt..xpela...tgu jelah album nanti lah yer..
2nd day-bangun pagi+solat+bfast..relax jap,dpt msg dari ida,dia tgh bersiap dkt royale bintang..then terusla kitaorg kesana..shoot sikit2..pastuh terus gegas ke dewan.disebabkan kitaorg yg tak baper terer seremban nie..pastuh kena tinggal lak dengan keta pengantin..maka terlepaslah adegan masuk ke dewan..huh..betul2 frust..seyes..terkontang-kanting aku ngn steve kena tinggal...then smpai2 ajer dewan,tgok pengantin dok sengeh2 dah atas pelamin..sib baik scene tadi..abg ipar ida sempat tgkap..kalau x..koyak ler aku beb...okla dah malas nk tulis...bye



...................................................................................................................................................
PART 1-NIKAH












..................................................................................................................................................

PART2-SANDING













..................................................................................................................................................

hehe...aku dah siapkan custom album layout korang..shah+ida..











...............................................................................................................................................

HAIRIEAMINE
012.6878.290




p/s....Heppy honeymoon to shah+ida to Gold Coast....Cheers!...jgn luper beli ole2 untuk aku....


Wednesday, 30-Apr-2008 12:15 Email | Share | | Bookmark
No Father & No Mother...

Tadi aku g melawat rumah anak2 yatim...g shoot sikit2....
Tersentuh gak hati nie..bila aku lihat dowg nie through my lens...pelah yang dalam fikiran dowg tuh agaknya...

"Di sini kami hidup
Bagaikan sebuah keluarga
Tiada permusuhan
Tiada sengketa
Tiada caci mencaci
Tiada kata nista
Yang tua kami hormati
Yang muda kami sayangi

Di sini kami hidup
Bagaikan aur dengan tebing
Bantu membantu
Bimbing membimbing
Berat sama dipikul
Ringan sama dijinjing
Hati gajah sama dilapah
Hati kuman sama dicicah

Di sini kami hidup
Bagaikan petani dan nelayan
Ke gunung sama mendaki
Ke laut sama mengharungi
Biduk berlalu kiambang bertaut
Sekali berpijak di bumi nyata
Sentiasa ingat langit dijunjung"












.........................................................................................................................................

aku betul2 suspek pada org2 yang volunteer untuk jaga anak2 yatim nie..kuarkan duit poket sendiri nk menyara 30 org anak2 yatim nie....kalau difikirkan logikkan..byk jugak belanja dorg nie...tp kalau bukan org2 yang berhati mulia nie volunteer nak jaga anak2 nie...sape?....aku?...aku pun belum cukup kuat...belum sampai lagi tahap mcm mana dorg yang berhati mulia nie...aku betul2 respek...jauh benar aku rase tahap aku dgn org2 begini...tapi ape yg aku mampu lakukan sekrg..aku mintak tolong kawan2 semua..tolong dorg nie samaad adari segi financial or tenaga...kesian...serius nie...help them..please....searchla dekat google tuh pasal anak yatim..then do sumthing...xda sape lagi yg boleh diharapkan melainkan anda semua..mudah2an...INsyaAllah....Amin...

Regards,
HAIRIEAMINE
012.6878.290



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net