We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Jun-2008 17:34 Email | Share | | Bookmark
Pameran Pengantin 2008....Secrets revealed !!!!

See u there......




contact persons:

bighairie 0126878290
bigsteve 0122847670
bighafidz 0192866120
bigadry 0122949190
bigzammos 0173883980
bigzalie 0122410148



see u at MIDVALLEY for our GRAND official launching of our new photography brand !!!





Saturday, 7-Jun-2008 16:04 Email | Share | | Bookmark
Akram+Asma

Today aku n steve...dh 2 minggu kitaorg berdua pecah job..harini bergabung semula mencurah idea..exploit ape ajer yg ade utk diadaptasi diramu kedalam photophilosphy kitorg nie..Alhamdulillah semuanyer berjalan kancar....ditambah lagi dengan kesungguhan sporting si Akram(pengantin laki nie)...aku betul2 suspek mamat nie...dia mmg bersungguh2 kasik spot2 utk kitorg shot...sgt senang bekerjasama....Asma pulak pemalu sikit..tp cooperative jugak...muka dia nie ade iras sikit zahnita...suke senyum..tp bg aku kedua2 nyer bagus...aku suke cara dorg walaupun diorg nie tak mcm couple2 yg aku shoot sbelum nie..yg agak "gila2"...tp dorg nie ada kelebihan tersendiri..."kesungguhan"...aku suspek korg Akram+Asma...Thanx very much!......

Hari nie pertama kali aku terkena kejutan letrik masa main lampu kuning dekat stage...ZEZZZZZZZZZ!....terkujat aku kejap...sakit jugak lah...itulah..main lagi....its ok..nasib baik tak cedera parah....Yol....Thanx pasal sub dekat aku yer...nanti sub lagik...aku previu gmbr2 nie pun saje jer..kasik nko panas bontot sikit...meh cepat amik copy.....

Versi landscape...






....................................................................................................................................................
Versi Potrait lak....





Thanx and Congrats Akram+Asma



HAIRIE+STEVE inc
Photophilisophy
Kuala Lumpur
www.hairiestyles.com
012.6878.290
ym:hrdept_mtts@yahoo.com


Hairie and Steve Searching for indentity?.....
CS? Pretty Pektures? The Photographer? My photographer? Kidchan? Wedding Diaries? ....or something else?......WAit ahhh....COMING very SOON.....


Coming Up Next....



Sunday, 1-Jun-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
Ridzwan+lia The Reception Shah Alam

Aku jumpe ngn wan nie bulan 2 arituh..dia nie adalah client lelaki yg kedua yg mencarik fotografer selepas adli...yg lelain sumer pompuan ajer...dia nie kol aku terus kompom dtg rumah tgok sample pastuh esoknyer terus kompom....very the fast....enjoy wan+lia....










.....................................................................................................................................................
Thanx to Wan+Lia and Family




Regards,
Hairie+steve
Photophilisophy
Kuala Lumpur
012.6878290




Friday, 30-May-2008 14:54 Email | Share | | Bookmark
Zul+Lina-Ipppooohh!

Aku g ipoh layan wedding kat sana...sampai awal aku kali nie..tp xpela sekurang2nyer aku tak terkejar...kali nie rakan ku steve tak dpt bersama pasal dia aku kasik pegi sg buloh tgkap wedding geng opis aku....tp aku ada kawan tag baru yg bernama farhan...dia nie exclient aku...aku suke attitude dia....aku yg tak beraper berilmu sgt nie pun kasik la dia sikit2 ilmu2 yg aku tau..so lain kali ikut lagik yer farhan...






Sikuat gelak Fazlina.......






Congrats to Zul+Lina
See u Next week...





.................................................................................................................................................
Berinai+4 persalinan

ni adalah first time aku amik gmbr start dari berinai lagik...pastuh ade 4 persalinan lak..huhu...nk tunggu 1-1 persalinan..masyaAllah...punyerlah lama..aku tak pernah lagik cover majlis dari berinai..pastuh ade salin2 baju nie...letih gak nunggu...sib baik lah ade 4 ajer..kalau 88 tadik...huh!..kering idea...last2 sekali ikutlah gaya tradisional...







.................................................................................................................................................

Regards,

HairieAmine
012.6878.290
????
searching new identity
Coming soon





Sunday, 25-May-2008 14:05 Email | Share | | Bookmark
NIkahNyer Kerry+Ct

Hepi wedding day to Kerry n Ct....salute tuh pada couple nie..pasal pandai pose...ade talent seyes...enjoy shoot u all...best...







.......................................................................................................................................................

add classic touch sikit memandangkan pakai prop pun keta merc lamer




........................................................................................................................................................
layan shoot wedding this weekend dgn couple yang sporting and best...m just shoot...thats what i want to say.....last 2 days before wedding kitaorg dh diskus pasal wedding nie...the ideas+concept+bla2 sampai kul 2 pagi...then jumaat mlm aku pun start bertugas sambil dibantu oleh asisstant baru adry (fanatik SONY!)....Sambil itu STEVE yang biasa membantu aku tiada dibumi lembah kelang ini oleh kerana di telah aku asssignment kan untuk menggila di TokBali Kelantan....hurm..kita tgok hasilnyer nanti.....












....................................................................................................................................................

COngratulation Kerry and Ct



HAIRIE AMINE
assisted by AdryAziz
012.6878.290
want to join HAIRIE&STEVE ?
www.hairiestyles.com






..................................................................................................................................................

Gambar2 nie steve yang tangkap semasa dia menghilangkan diri selama 2 hari....aku telah menggodam pc nyer dan mengambil 2 keping gmbr..hahahah..padan muke steve...2 ajer steve..jgn marah yer.....

Theme:Ala-ala nelayan tak jadik nak kelaut
Lokasi:Tok Bali Kelantan
Waktu:SunRise 25/5
Pelakon:Farhan+syuhada (majlis bertandang dowg nie 24/5)
Photophilosophy:Steve alone





Thanx steve
.........................................................................................................................................

Solemnization Apis+Ros

Congrats "cool couple"







Photophilosphy:Hairie+Steve (but steve is missing)
TagAlong:Otopan+AdryAziz+Zammos ( a lot of thanx)

Currently thinking about : nak join ke tak Bridal Exhibition MIVEC 4/7-5/7 nie?....





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net