Automate your Marketing
with Womplify




 
We're the Wedding Photographer Photography

By: super Hairie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Jun-2009 05:36 Email | Share | | Bookmark
Rumah baru...

Pening tul la...
Ade ke patut aku terdelete blog aku sebelum nie..

so skrg ini link baru

http://hairieamin.com/blog


Thursday, 29-Jan-2009 09:41 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN:Pindah Rumah

Setelah sekian lama dengan fp nie..rasenyer cukupla setakat nie berblog dengan fp..entah kenapa tiba2 rase mcm nk pindah rumah..dulu beberapa kali cube buat blog selain fp nie..tp x berjaya....tapi kali nie...nekad,dan rase mcm dh tawar hati dengan fp..tambah lagik...dlm fp nie...ramai benar org ISRAELLLL!!!!....lagikla bertambah bulat hasrat aku untuk tidak lagik bersama FP.....



http://hairieamin.intai-intai.com/blog

Selepas nie segala perkembangan terbaru aku diupdate dirumah baru ini..

Thanx
HairieAmin
012.6878290


Wednesday, 14-Jan-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
Searching Yellow Flag....Silent MOde



Menjunjung perintah
HairieAmin
YellowFlag Photographer 2 b


Monday, 12-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
PEMBERITAHUAN UMUM



Tuesday, 30-Dec-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430H & Tahun baru 2009



Doa awal tahun

Maksudnya:

Allah SWT berselawat ke atas penghulu kami Muhammad SAW, ahli keluarga dan sahabat-sahabat baginda dan kesejahteraan ke atas mereka.

Wahai Tuhan, Engkaulah yang kekal abadi, yang qadim. yang awal dan ke atas kelebihanMu yang besar dan kemurahanMu yang melimpah dan ini adalah tahun baru yang telah muncul di hadapan kami. Kami memohon pemeliharaan dariMu di sepanjang tahun ini dari syaitan dan pembantu-pembantunya dan tentera-tenteranya dan juga pertolongan terhadap diri yang diperintahkan melakukan kejahatan dan usaha yang mendekatkanku kepadaMu Wahai Tuhan Yang Maha Agung dan Maha Mulia.

Wahai Tuhan Yang Maha pengasih dari mereka yang mengasihi dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad. Nabi yang ummi dan ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan kesejahteraan ke atas mereka.

Selepas lebih kurang 14 bulan dalam Wedding Photography,rasenye inilah pertama kali saya kuarkan list nie…rasenye mcm x bper cayer lak dah byk rupernyer job yg aku buat nie…then dah ramai client2 nie dah jadik member baik,ade pulak yang dah ade SLR sendiri,mengikut rentak..dalam tempoh singkat 14 bulan nie rasenyer dh mcm2 client2,mcm2 ragam, mcm2 kisah,mcm2 cabaran masa amik gmbr2 client yang saya senaraikan nie…yg paling saya ingat,terkandas dalam trafik jammed…sampai x sempat nk shoot client yg tgh akad pun ader…tertinggal rombongan pengantin pun ade..sesat ke rumah pengantin itu biaselah..tapi setakat nie..benda2 tu sumer hanya lah kes2 terpencil..berlaku hanya sekali,kerana kita belajar dari kesilapan…1st mistake is OK,2nd Mistake is STUPID….tapi dalam byk2 hal,kita mesti kasik customer gmbr cun2 punyerla….kepada sumer2 client2 yang di listkan nie,kalau ade terkurang tercacat tercela..harap dimaafkan..kalau saya ada hutang yng belum dilangsaikan tuh kasitau..mungkin dalam kesibukan ini ada yg tertinggal seperti yang dijanjikan..terima kasih yang tidak terhingga kerana mempercayai saya sebagai fotografer perkahwinan anda…

Mulai tahun 2009,byk perkara yang telah saya rancang untuk menambah baik servis fotografi perkahwinan saya nie…satu persatu akan saya umumkan..idea telah lama berlegar2 dalam kepala otak nie..tinggal implementation ajer…dengan sokongan kawan fotografer2 yang lain akan saya teruskan benda nie perlahan2 dalam strategi..matlamat saya cukup tinggi…Saya akan pastikan keberlangsungan idea ini dalam tahun 2009…
You Go Hairie….cewaaahhh….



Tunang-Apis and Cella, Bangi
Nikah-Zaiful and Syarim, Shah Alam
Sanding-Zaiful and Syarim, Shah Alam
Majlis kesyukuran-Zaiful and Syarim, Shah Alam
Tandang – Zuryati Jengka Pahang
Nikah – Widy Wahida Senawang N9
Resepsi - Widy Wahida Senawang N9
Resepsi – Mior Behrang Perak
Resepsi – Zaeem and Jamaliah Sitiawan Perak
Tunang – Hamizah Amirin Shah Alam
Tunang – Fazlina Putrajaya
Nikah – Adli and Umi Teluk Intan
Sanding - Adli and Umi Teluk Intan
Resepsi - Adli and Umi Tmn Tun Dr Ismail
Nikah – Ila Syarmila Sungkai Perak
Sanding – Ila Syarmila Sungkai Perak
Tandang - Ila Syarmila Kuala Lumpur
Nikah - Fazlina Ipoh Perak
Sanding - Fazlina Ipoh Perak
Tandang - Fazlina Kuala Lumpur
Nikah – Siti Nurhidayah and Kerry – KL
Berinai – Ct Hidayah - KL
Sanding - Siti Nurhidayah and Kerry – Gombak
Nikah – Siti Fairuz and Ridzwan – KL
Sanding – Siti Fairuz and Ridzwan – KL
Nikah – Hafiz and Maseila - Bangi
Sanding – Hafiz and Maseila – Bangi
Nikah – Azwar and Ct Fairuz – Rembau - N9
Berinai – Ct Fairuz – Rembau – N9
Sanding– Azwar and Ct Fairuz – Rembau - N9
Tandang – Azwar and Ct Fairuz – Rembau - N9
Nikah – Syukriah – Bangi
Sanding – Syukriah – Putrajaya
Nikah – Mazrini – Sg Buloh
Sanding – Mazrini – Sg Buloh
Tandang – Mazrini - KL
Tandang – Azizul Fahmi – Sungkai Perak
Tandang – saiful Fadzli – Slim River Perak
Nikah – Ct Maryam and Shahrul Bentong Pahang
Sanding – Ct Maryam and Shahrul Bentong Pahang
Tandang – Ct Maryam and Shahrul Alor Setar kedah
Nikah – Shareena Rembau N9
Sanding – Shareena Rembau N9
Tandang – Ridzwan Shah Alam
Nikah – Ros and Saha Teluk intan Perak
Sanding – Ros and Saha Teluk Intan Perak
Nikah – Farhan and Nurshuhada - KL
Sanding – Farhan and Nurshuhada – KL
Nikah – Ahmad Tarmidzi – Shah Alam
Nikah-Maryam sister's-Pahang
Sanding-Maryam sister's-Pahang
Sanding Rose sister's-Teluk Intan
Berina – Adzreen –Shah Alam
Sanding – Ahmad Tarmidzi – Shah Alam
Tandang – Ahmad Tarmidzi – TG Karang
Nikah – Ayu and Azmi – Tmn Tun
Sanding – Ayu and Azmi – Tmn Tun
Sanding – Akram – Melaka – JV thephotographer
Nikah – Helya Syazira – Gombak KL
Sanding – Laila – Cheras KL
Sanding – Tamyiz – Perak
Nikah – Romariana – PJ
Berinai – Rosmariana – PJ
Nikah – Reyhan – Subang
Tandang – Faiz and Werna – Semenyih
Nikah – Ida and Shah – Seremban – N9
Sanding – Ida and Shah – Seremban – N9
Sanding – Farhana and Apis – Kuala Terengganu
Tunang-Shida-Balakong
Tunang-Wahida sister's-seremban


Jobs yang disenaraikan diatas TIDAK termasuk Tag dgn Wedding Fotografer lain job2 korporat,CSR ( lawatan anak yatim dan org tua) Kejohanan Sukan Konvokensyen dan sebagainya yang mana saya dilantik sebagai fotografer rasmi majlis tersebut..

Mungkin ada nama x-client yg terlepas pandang dari senarai di atas..harap maaf,anda watak yg penting dalam bisnes saya…..Terima kasih sekali lagi…



Rgds
hairie
012.6878290
(lambang bulat2 itulah cmpany baru saya)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net